De Vakantie Villa

Jaren geleden is onze zoektocht naar de ideale woning in Spanje begonnen. Na het zien van vele streken en overtuigd van het goede weer gedurende het hele jaar hebben we met behulp van Rinus (makelaar bij HuizenInSpanje.nl) onze woning gevonden. Mede dankzij de uistekende hulp van de makelaar bij het hele aankoopproces kunnen we nu genieten in ons eigen huis in Spanje.

Een prachtige pittoreske villa op 200 meter van de Middenlandse zee. De prive gelegen tuin met zwembad heeft diverse terrasplekken. Op het grote dakterras kan je tot in de late uurtje genieten van zeezicht met een prachtige panoramisch vergezicht. Voor maximaal zes personen is dit een ideaal huis om zowel in de zomer als in de andere delen van het jaar te genieten van het mooie klimaat in Spanje.

Woonwijk Cala D'or in El Campello

Onze villa ligt in Cale d'Or, een rustige woonwijk in El Campello, omgeven door mooie kapitale villa's van zowel Spanjaarden, Nederlanders, Zwitsers, Duitsers als Fransen. Kortom een Europese wijk met voorzieningen naast de deur of op korte afstand in El Campello. Gelegen aan de Spaanse Costa Blanca met een perfect klimaat (gemiddeld 300 dagen zon per jaar) is het uitgeroepen door de World Health Organization tot het gebied met het gezondste leeftklimaat van Europa.

Op slechts 50 meter ligt het sprookjesachtige dorpje van het hotel Pueblo Acantilado Suites (4-sterren met kuuroord) waar je een winkeltje, restaurants, ontmoetingscentrum en bar aan treft. Via een verhard pad kom je bij de Middenlandse Zee waar je op de rotsen van prachtige vergezichten of zonsopgang kunt genieten richting Calpe, Benidorm en Alicante.

Op een kleine kilometer afstand is een authentiek haventje met klein zandstrand en terrasje voor wat verkoeling en waar veel vertier is voor gezinnen met (jonge) kinderen. De andere kant op is er in het centrum van El Campello een uitgetrekt zandstrand met lange boulevard met vele restaurants en terrassen. Nog iets verder kom je op de witte zandstranden van San Juan welke een kustlijn van 12 kilometer tussen El Campleoo en Alicante vormt.